Numele meu este Marilena și sunt persoana din spatele blogului Veganmary. Am 20 de ani, sunt studentă la Litere și o veșnic indrăgostită de mâncare. Sunt o persoană activă, ador sportul și sunt mereu dornică de a încerca ceva nou. Ideea acestui blog s-a născut din pasiunea mea pentru mâncare și, mai ales, pentru mâncarea vegană. Am adoptat acest stil de viață în urmă cu doi ani și pot spune că am trecut prin numeroase experiențe pe care sunt pregătită să le împărtășesc cu voi.

         Consider că acest blog poate fi atât o sursă de inspirație cât și o sursă sinceră de informare pentru cei care se gândesc să renunțe la alimentele de origine animală, sau doar să mănânce mai sănătos.

         Blogul constă în rețete pe care le-am descoperit pe parcurs și le-am adaptat, dar și în articole de lifestyle în care o să vă povestesc mai în detaliu despre rutina mea zilnică dar și despre experiențele pe care le-am avut încă din prima zi.

          Vreau să menționez că veganismul nu este un trend sau un capriciu. Este un stil de viaţă născut din iubirea față de animale, mediu înconjurător și, nu în ultimul rând, iubirea față de propria persoană. Eu am pornit la drum având primele două ,,componente” și o dorință puternică de a învăța să mă iubesc pe mine. Pot spune că am învățat asta până acum și sunt sigură că multe persoane încă au problema asta. Așa că, sper că postările mele o să vă ajute!

          Scopul meu este să reușesc să conving cât mai mulți oameni că se poate și fără carne și că există o mulțime de alternative pentru alimentele de origine animală.